Facebook Instagram LinkedIn
Pop-Up ZUID

Een goed begin is het halve werk. Daarom is het van belang om de juiste locatie te kiezen voor ieder type bijeenkomst. Deze pop-up vergaderlocatie wordt gekenmerkt door een stijlvolle maar huiselijke inrichting waar een ieder zich direct thuis voelt.

 

Oppervlakte: 125 m2

Aantal pax: 20

 

Pop-Up ZUID is gelegen dicht bij de Zuidas, de afrit s108 op de A10 en bevindt zich op 20 minuten loopafstand van Station Zuid. De locatie bevindt zich in het gebouw van ScaleUpDistrict. Het iconische Tripolis gebouw is ontworpen door de Nederlandse architect Aldo van Eyck. Het gebouw biedt grote ruimtes aan met hoge plafonds en fantastisch daglicht.

 

De vergaderruimte van 125m2 heeft een bijzondere zithoek– die ook te gebruiken is als break-out – aan de (rechterzijde). De (linkerzijde) is het vergadergedeelte en biedt ruimte voor 20 personen (verschillende opstellingen zijn mogelijk). Dankzij de glazen wanden komt er een overvloed aan natuurlijk daglicht binnen. Dit, in combinatie met de stijlvolle huislijke inrichting, creëert de perfecte omgeving voor een creatieve en inspirerende sessie.

 

Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage. Indien men gebruik wenst te maken van deze parkeergarage is het noodzakelijk om vooraf de Parkmobile app te downloaden. Klik hier voor verdere informatie.

 

Ligging: Amsterdam Zuid – building 200 ScaleUpDistrict

Aantal personen: 2 – 20

Aantal ruimtes: 1

Parkeergelegenheid - 3 euro per uur in openbare parkeergarage

 

Facilitaire voorzieningen:

  • Gratis Wi-Fi
  • Drie flip-overs
  • Sonos Audiosysteem
  • Verrijdbaar TVscherm
  • Workshopmaterialen

 

Route planner

Adres:

Burgerweeshuispad 201

1076GR Amsterdam

 

In deze buurt is niet alleen veel groen en rust te vinden, het is ook nog eens ontzettend dichtbij het bruisende gedeelte van de stad. Je hoeft niet ver buiten de deur te gaan om een keur aan geweldige kroegjes, winkels en restaurants te vinden.

 

 

© 2018 Meetings by Mickey. All Rights Reserved. Privacybeleid